sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Pähkinöitä purtavaksi

Etsi kuvasta kaksi (2) virhettä:

Klikkaa suosiolla isommaksi.


Liian haastavaa? Kokeillaan toisella kuvalla. Etsi YKSI (1) virhe:



Aivan. Sateenvarjo.

Ei fransmannit, ei näin. Se on LUMISADETTA. Silloin kuuluu kävellä suu auki kaduilla ja yrittää pyydystää hiutaleita kielellä mahdollisimman epäesteettisen näköisesti. Tai jos sataa oikein paljon (kuten tänään), siitä voi myös rakentaa esimerkiksi ikioman linnan. Tai muotoilla itselleen kaverin, jos meinaa olla yksinäistä. Siltä suojautumiseen ei tarvitse sateenvarjoa. (Räntäsade on sitten asia erikseen, silloin saa synninpäästön. Myönnetään, olen itsekin sortunut silloin kaivamaan sateenvarjon laukusta.. Suomessa en ehkä vaivautuisi.)

Kuvista voi päätellä, millaisissa tunnelmissa täällä on sunnuntaita vietetty. Lähes liiankin kotoisissa. Laiska aamu, vielä laiskempi päivä, eikä iltakaan tuo mukanaan kummempia aktiviteetteja (ajattelin kerrankin, että voisi mennä vaikkapa ihan ajoissa nukkumaan, kun huomen aamuna on taas opiskelua luvassa ja vieläpä sietämättömän aikaisin). Päivällä kävin tosin reippailemassa pienehkön kävelylenkin, joka loppujen lopuksi olikin kymmenisen kilsaa pitkä. Hups. Päädyin myös käväisemään Champs Elyseellä parissa kaupoissa, mutta ostin vain supermahtavia ja hyödyllisiä juttuja, niin ei tarvitse edes potea huonoa omaatuntoa. Sain nimittäin vihdoin ostettua uudet jumppatrikoot Adidakselta, eikä 15 euron alennushintakaan tuntunut kovin pahalta. (Myönnetään, ostin kahdet saman tien. Oikeasti olin etsimässä uimalakkia, mutta ne oli loppu.)

Tässä pienehkö kuvaoksennus päivältä. Pieni sen takia, että kännykästä loppui akku kesken kaiken.

Tapetteja voi mainostaa näinkin. (Little Greene)

Yksi parhaista paikoista koko Pariisissa, eli Ladureen myymälä. Yksi niistä monista.
Seinekin alkaa jo vihertää, varma kevään merkki.

ps. Eräs miekkonen ei sitten taas ollut ymmärtänyt ollenkaan tuon lumen pointtia, kun ajeli ympäriinsä polkupyörällä kori täynnä lumipalloja ja heitteli lenkkeilijöitä niillä. Lumisodan säännöt pitää kertoa etukäteen, ja se alkaa vasta sitten kun kaikki (eli minäkin) ovat valmiita. (Terveisin yksi epäonninen lenkkeilijä eiliseltä. Olis hei voinu osuu vaikka silmään. Nyt on onneksi vaan reidessä mustelma.)

(pps. Jos haluatte tehdä kirjottamisesta jopa vieläkin mielekkäämpää, niin kommentoikaa. Tietäsin samalla, että lukeeko tätä edes kukaan... EDIT: hmm, kannattaisi sitten varmaan sallia kommentointi myös anonyymeille käyttäjille. Hyvä minä.)

10 kommenttia:

  1. Hykertelen täällä jälleen itsekseni sun jutuille. Sulla on hauska tyyli kirjottaa! Ja tää oli siis positiivinen kehu eikä mitään sarkasmia. :D

    ps. bongasin muuten sen sateenvarjon tosta ekasta kuvasta ennen ku luin vastauksen! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitti ja hei well done! Katsotaan josko joudun tässä vielä syömään sanani ja alan kans käyttämään sateenvarjoa, saattas se sittenkin olla ihan kätevä.. tosin elättelen vielä toivoa että nää lumisateet jäis tähän!

      Poista
  2. Pakollinen "kyllä sulla on lukijoita" -postaus:) Kiitettävään tahtiin oot jaksanu blogata. Tähän mennessä suosikkini on toi Mona Lisa + jennin disapprove ilme -kuva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olin jo etukäteen kuullu että se taulu on noin postimerkin kokoinen eikä sitä päässy edes tiirailemaan tuon lähempää... Hyvä reissu siis! Veikkaan että kirjottelutahti kyllä tulee hidastumaan tässä, nyt on vielä uutuudenviehätystä.. ja no, onhan tää nyt aika hauskaa puuhaa muutenki :)

      Poista
  3. LUKEE todellakin, tää on aivan mahtava!!

    - Terkuin yks joka ei millään malta oottaa seuraavaa postausta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva :) (vaikka oisitkin kirjottanu ton säälistä)

      Poista
  4. Mukavaa lukea juttujasi! Nyt voi tietskan ääressä tehdä muutakin kuin pelata shakkia tai selata ebay´ta... xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oho, isukki osaa käyttää kommentointia. xD tuosta tulikin mieleen se vanha helmi, "i bought it on ebay" -biisi. Pakko mennä youtubeen kuuntelemaan.

      Poista
  5. Jep kyllä tätä blogia on luettu mutta en lue kyllä enempää jos ei ala tulla enemmä semmosia ryyppy postauksia.. paitsi on kyllä helpompi täältä lukea ku soittaa sulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sori, eihän vaihtareilla nyt oo tapana ryypätä. Me niinku opiskellaan. Mut pidän mielessä ton toiveen, haha. (ps. saa soitella, mut ei liian usein kun pappa joka betalar saattaa suuttua)

      Poista