sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Laiska, laiskempi... sunnuntai

Pienehköä päivitystä taas kuulumisista, vaikka en ole aivan varma, tuleeko tänään kovinkaan järkevää ajatuksenjuoksua. Lievästi sanottuna kuollut olo ja aivot tuntuu palanneen joululoma-asetuksille... mutta no, yrittänyttä ei vissiinkään yleensä laiteta niin testataan. (Mutta turha odottaa mitään edes mukahauskaa juttua.)

Torstaina tosiaan käytiin muutaman muun vaihtarin kanssa pyörähtämässä Erasmus-bileissä, ja todennäköisesti oli ensimmäinen ja viimeinen kerta tuon konseptin pippaloissa. Sisäänpääsy oli onneksi ilmainen, olisi saattanut harmittaa, jos olisin maksanut sen normaalin sisäänpääsyn eli 7€. Paikka oli aika kaupallinen, hinnat hivelivät Eiffelin tornin korkeuksia ja asiakaskunta oli... No, sanotaanko nyt vaikka että vaaleaveriköt saavat aika paljon osakseen huomiota. Toisen suomalaisen tytön kanssa totesimme, ettei juurikaan voi katsoa muualle kuin kattoon tai lattiaan, sillä pikainenkin vahingossa luotu katsekontakti johti lähestymiseen. Loppujen lopuksi ilta oli kuitenkin ihan hauska ja jaksettiin juhlia kolmeen asti, kunnes suunnattiin kaikki omiin koteihimme. Itse kävelin (älä pyörry äiti), kun matkaa ei ollut paria kilsaa enempää, mutta meikäläisen suunnistustaidoilla matkasta tuli ehkä kolmen kilsan lenkki. Perille kuitenkin päästiin, mikä lienee tärkeintä.

Lauantaikävelyllä. Chillisti. Enkä siis yhtään huomannu että Eiffel tuli kuvaan.

Perjantaina olin brändäyskurssin aloitusluennolla, ja kurssi vaikuttaa sisällöltään tosi mielenkiintoiselta. Opettaja (se sama persoona mikä keskiviikkona) jakoi meidät ryhmiin, ja onnekseni sain työparikseni yhden mukavimmista tapaamistani vaihtareista täällä, saksalaisen tytön. Kurssilla tehdään kaksi esitelmää, toinen on brändien vertailua ja toinen tuotekehittelyä, ja lisäksi suorittamiseen kuuluu vielä henkilökohtainen työ. Esitelmät eivät ole täällä ihan samanlainen läpihuutojuttu kuin mihin aiemmin olen tottunut, joten aika työläs kurssi on luvassa. Mutta sitäkin mielenkiintoisempi, joten ei kyllä harmita yhtään!

Kurssin jälkeen lähdimme käymään afterschoolilla parin muun kurssilaisen kanssa läheisessä pubissa, jossa oli happy hour (noita happy houreja muuten löytyy lähes kaiken aikaa ja joka paikasta, mikäs sen kivempaa). Kotiin päästyäni olin kyllä aivan poikki vielä edelliseltä illalta, mutta istuin vähän aikaa iltaa kämppiksen ja hänen kaverinsa kanssa. Ja join (varautukaa yllättävään käänteeseen) OLUTTA. Okei, ehkä yhteensä kolme kulausta, mutta vapaaehtoisesti. Eikä se ollutkaan edes pahaa, vaikka en yhtään enempää olisi halunnutkaan juoda.

Afterwork. Toivottavasti ei tule tavaksi.


Lauantaina kävin kahvilla muutaman muun tytön kanssa, ja join ehkä elämäni pahimman ja erittäin pahasti ylihinnoitellu cappuccinon. Muuten oli onneksi mukavaa. Illalla oli tarkoituksena suunnata erääseen yökerhoon (ilmoittamalla nimensä etukäteen pääsee ilmaiseksi sisään yhteen asti), mutta emme ehtineet ajoissa sisään ja päätettiin jättää kokemus sitten tulevaisuuteen. Pubin kautta palattiin etkoilupaikkaan odottelemaan ensimmäisiä metroja. Itse tosin kyllästyin loppujen lopuksi metropysäkillä odotteluun, ja kävelin puolimatkaan. Eikä tullut taaskaan ketään hulluja vastaan. Kotiin tulin puoli seitsemän tienoilla.

Öinen Pariisi. (Joo, vahinkolaukaisu, koitin vaan katsoa puhelimesta karttaa.)


Sunnuntai onkin sitten mennyt mukavasti tässä koneen ääressä. Aiemmin oli puhe, että olisimme lähteneet käymään kirppisalueella Porte de Clignancourtin lähellä, mutta se ei nyt toteutunutkaan vaan siirtyy ensi viikolle. Omalta kannaltani erittäin hyvä, kun yöunet jäivät näinkin lyhyeksi. Kovinkaan hehkeää seuraa ei olisi ollut luvassa... Mutta no, ehkä tänään pääsen vihdoin ajoissa nukkumaan. Ehkä. (Toisin sanoen pelaan varmaan taas Sanajahtia aamuyöhön asti tai katselen fiksuja videoita Youtubesta, vaikka olisi pinkka oikeiden ihmisten asioitakin tehtävänä.)

Olen kyllä saanut jotain tänään aikaankin, kirjoitellut pari kesätyöhakemusta. Sain tosin jo yhden kesätyötarjouksen jota en aio ottaa vastaan. (Pitäkää vaan snobina, mutta jotkut työt nyt vaan ovat sellaisia, että itse asiassa mieluummin suorittaa jopa kesäopintoja. Vaikka asuen teltassa vanhempien takapihalla. Jos siis sinne vaan saa vedettyä jatkojohdon niin, että läppäri toimii.) Vielä en oikein jaksa stressata kesätöiden vuoksi, säästän loppukevään maaliskuusta eteenpäin sille. Tämän kevään jälkeen kyllä työt olisi enemmän kuin tervetulleita...

Täysin OT-kuva, mut luulin et tuolla myytäis villasukkia. Pah, keittoa sieltä vaan sai. Tyhmää.


ps. Laiska sunnuntai sai juuri uutta nostetta, kun kämppiksen belgialainen kaveri kävi kolkuttamassa oveen et josko haluaisin lasillisen samppanjaa. Ihan näin sunnuntain kunniaksi kuulemma. Voiko tuollasesta muka kieltäytyä..? Itse en, ja samppanjalasikin onneksi mätsäsi kauniisti näihin mun kalsareihin, joissa oon viettäny jotakuinkin koko päivän. Loppuilta meneekin sitten googlaillessa Jimmy Choota brändäyskurssin tehtäviä ajatellen, edelleen kalsareissa. Olen niiiiin chic.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti