lauantai 2. helmikuuta 2013

Pizzaperjantai

Raskas viikko vaatii raskaat huvit. Eli esimerkiksi lautasen kokoisen pizzan ja litran talon punaviiniä (no okei, tuo viinimäärä sentään jaettiin neljän kesken).

Ja taas tuli nälkä kun katsoin tätä kuvaa.


Pizzeriamme sijaitsi keskellä paikallista punaisten lyhtyjen aluetta. Mutta no, mikäs siinä, sehän vain tarkoittaa että samaan hintaan sai vielä viihdettä, jos sattui katsomaan ikkunasta kadulle.

Pizza (paikallisten mittapuulla järjettömän kokoinen, suomalaisella normaali) ja pari lasia viiniä yhteensä 12€. Veikkaan ettei paljo halvempaa täältä löydy. Näemmä löysin vakkaripaikkaani saman tien.

Hienosti kuvattu ilman osoitetta. En mä nyt mitään yllätysvieraita halua.


Muuta kivaa perjantaipäivässä: satuin pitkästä aikaa vilkaisemaan postilaatikkoon ja mitäs ihmettä, minulle oli tullut postia! Kiitos äiti. Maanantainahan tosiaan raportoin, kuinka toinen lapasistani lähti lätkimään ihan vain maanantain kunniaksi, ja nyt sain jo tuliterät yksilöt suoraan äipän neuletehtaalta. Nopeaa toimintaa, sekä äitiltä että postilta. Kyllä nyt taas kelpaa.

(Kai nämä lapaset oli jo valmiina, eikä tarvinnu viettää öitä neuloen?)

Kaiken kaikkiaan kiva perjantai takana, ja ihan kiva viikko ylipäätään (Lukuunottamatta maanantaita. Mutta sehän nyt ei käytännössä edes ole viikonpäivä, vaan painajainen sunnuntain ja tiistain välissä.) Viikonloppuna ohjelmassa kouluhommia (ja paljon), luultavasti myös brunssi ja ainakin yhdet synttärit. (Ehkä myös kirppiksellä käymistä, muut tytöt olivat menossa huomenna, mutta itsellä oli vahva aikomus opiskella.. katsotaan, olenko vielä huomen aamuna samaa mieltä.)


ps. Koska en nyt keksi enää muuta kirjoitettavaa, niin tässä päivän asu. Niitähän ne muutkin muotibloggaajat aina laittaa bloginsa täytteeksi. 

Ihan itse puin.

Kaikki vaatteet: oma vaatekaappi. 
Kengät: ne ainoat sateenkestävät. 
Tukka: olisi pitänyt pestä tänään, en jaksanut, joten ponnari.

(Ja kyllä, menin ihan vaan tätä varten käytävään kuvaamaan itseäni.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti