sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Ei-kivoja juttuja

Tältä näyttää meidän olohuone tällä hetkellä.



Itselleni epätyypilliseen tapaan ajattelin aloittaa pakkaamisen jo näin ihan hyvissä ajoin. Lähinnä siksi, että olisi kiva viettää ne pari ihan vihoviimeistä päivää muissa merkeissä.

Huomaako joku pienen epäkohdan tavaramäärän ja matkalaukun koon välillä? Entä siinä vaiheessa kun kerron, että kuvasta puuttuu seitsemän kenkäparia? Ja kaikki kuivumassa olevat pyykit?

Eilen sattui myös pienehkö haaveri.

Usko jo. Karppaaminen olisi turvallisempaa.

Etusormi otti siis revanssin leipäveitsen kanssa. Vuosi sitten samainen taistohan päättyi päivystykseen, mutta tällä kertaa yritin selvitä ilman. Ja onnistuin, vaikka sormi vuosikin lähes koko Euroviisujen ajan. Mutta hienosti leikattu, ei varmaan jää edes kovin isoa arpea.

Katsotaan tosin, millaisen arpirivistön ehdin leikata tuohon samaan kohtaan ennen kuin ymmärrän, että kivikovien sämpylöiden kanssa tulisi noudattaa erityistä varovaisuutta. Ainakin siinä tapauksessa, jos on tumpelo.

Lisämotivaatiota pakkaamiseen saa kyllä tuolla ulkona vallitsevasta säästä, mikä on myös aika ei-kiva. Tältä näyttää Pariisin kymmenen päivän sää Forecan mukaan:



Vertailun vuoksi kotikylän sää samaiselle ajanjaksolle.

Reilu peli.

Sitten on vielä yksi muukin ei-kiva juttu. Huoneen ja kylppärin loppusiivous.

Siivoilut on tosin jo suurimmalta osalta siivoiltu. Täytyy todeta, että oma siivouskuntoni on aika rappeutunut. Pari tuntia imurointia, moppaamista ja erinäisten pintojen jynssäilyä manuaalisesti väsytti tämän soturin aika totaalisesti. Saattaa tosin olla, ettei kämppikseni viitannut "kylppärin siivouksella" kaakeleiden välien jynssäämiseen hammasharjalla. Tajusin tämän himpun verran liian myöhään. (Okei, käytin muutenkin tiskiharjaa. En viitsinyt uhrata hammasharjaani, kun olisin päässyt ostamaan uuden vasta huomenna. Säihkyvät hampaat veivät voiton säihkyvistä kaakeleista tällä kertaa.)

Onneksi kuitenkin tiedän, kuinka motivoida itseäni. Tämä odotti siivouksen jälkeen:



Ja kyllä, tuo macaron-boksi oli ihan vaan meikäläiselle. Ja ihan minipullo (halvinta) samppanjaa kanssa. Kermistelyä, mutta kerrankos sitä nyt ollaan Pariisissa.


ps. On sitten vielä yksi muukin ei-kiva juttu edessä. Hyvästit. Voiskohan ne vaan jättää jättämättä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti