tiistai 12. maaliskuuta 2013

Eipä paljon naurata

Pariisi tänään:



Minun mielipiteeni asiasta:

Talvitakki taisi lentää Suomeen himpun verran liian aikaseen.


Ihan tyhmää. Viikonloppuna oli niin superhieno ilma, aurinko paistoi ja lämmintä oli reippaasti +15 astetta. Synttäreitä päästiin siis juhlistamaan suhteellisen hyvässä säässä.


Lauantaina illalla mentiin yhden kaverin luokse lähiöön unkarilaisiin kotibileisiin. Oli kyllä hauska ilta, vaikka etukäteen heitettiinkin vitsiä, että jaksaako niin kauas mennä. (Täällä lähiöt, eli Boulevard Périphériquen ulkopuolinen maailma vastannee jotakuinkin Suomen kehä kolmosta. Toisin sanoen täältä sisäpuolelta ei tarvitse poistua, ei siellä ole elämää kuitenkaan.) Puoliltaöin sain jopa koko porukan voimin lauletun synttäriserenadin pianosäestyksellä, synttärisuklaapatukan ja kynttilän puhallettavaksi. (Taisivat pelata varman päälle ottamalla vain yhden kynttilän, että saan kaikki varmasti kerralla sammuksiin. Olisi saattanut tulla paha mieli, jos en olisi saanut toivomusta.)

Sain myös lahjaksi hienoimman hammasharjan ikinä. Tähän tosin liittyy hauska juttu Rooman reissulta, joten ulkopuolisille lahjan syvempi merkitys ei ehkä aukea ihan yhtä hyvin. Bongattiin reissulla Disney-kaupassa hammasharjoja, jotka vilkkuvat kahden minuutin ajan. Ilmeisesti jotta lapset tietäisivät, kuinka kauan hampaita tulee harjata. Ihan sopiva kapistus 24-vuotiaallekin. Parin minuutin ilta- ja aamudiskot siis luvassa tästedes! (Ehkä otan kuvan vielä myöhemmin, olen niin ylpeä lahjastani. Tai videon.)

Sunnuntai eli se ihan oikea synttäripäivä meni aika rennoissa merkeissä, juurikaan ei tullut mitään tehtyä. Käytiin sushilla kaverin kanssa sellaisessa hauskassa paikassa, missä erilaisia sushiasetelmia kulkee liukuhihnalla, ja sieltä sitten napsitaan itselle mieleiset. Oli hyvää, nutellamakit jäi vielä kokeilematta, mutta pitääpä jotain olla ensi kerrallekin.

Maanantaina yksi juttu ylitse muiden oli ranskan midtermien palautukset. Toisesta 14,5/20 mikä oli ihan siedettävä lopputulos, mutta siitä järkyttävästä esseekokeesta B+. En olekaan ihan surkimus. (Tosin opettaja oli ensin kirjoittanut A- ja sen jälkeen ilmeisesti muuttanut mieltään.. olisi nyt voinut synttäreiden kunniaksi vähän antaa ekstraa.) Illalla käytiin vielä kaikkien kynnelle kyenneiden vaihtareiden kanssa istumassa iltaa, mikä oli sekin mukavaa.

Tänään sitten onkin satanut lunta mikä on edelleen aika tyhmää. Mutta on päivään mahtunut ihan hyviäkin juttuja. Ja ehtii mahtua vielä lisääkin, varsinkin jos ignooraan huomisen midtermin, ja teen jotain kivempaa.


Parasta tässä päivässä: pala porkkanakakkua hyvässä seurassa. Kahvilassa kun ei sentään satanut lunta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti