maanantai 29. huhtikuuta 2013

Loppuviikon menoja

(Kylläpä tulikin keksittyä naseva otsikko. Varmasti motivoi lukijaakin.)

Hiljaiselosta voinee päätellä, että pääosa kursseista on vihdoin saatettu enemmän tai vähemmän kunnialla loppuun. Vapaus koitti viime viikon torstaina (tarkalleen sanottuna kello 14.56), ja siitä onkin otettu aika lailla kaikki irti. (Nukkuminenkin on tuntunut taas ihan yliarvostetulta aktiviteetilta. Sitä ehtii harrastaa sitten vähän myöhemminkin. Eli sitten kun kaikki läksärit ja muut humputtelut on humputeltu.)

Nyt kuitenkin luvassa pieni päivitys, että mitä viime päivät sitten ovatkaan pitäneet sisällään. Pääasiassa kuvien muodossa, olkaas hyvät.

-.- -.- -.- 

KESKIVIIKKO



Kanadalainen päivällinen. Kraft Dinner, eli käytännössä mac and cheese valmistettuna sellaisesta valmiista pahvipaketista tyylillä "lisää vain vesi" (ja noin kilo voita ja vähän maitoa).



Erilaista, mutta hyvää. Ja tuhtia tavaraa. Päivällisen jälkeen vyöryminen pienehkö reippailu kanaalin varteen nauttimaan auringosta oli ihan paikallaan. Opettelin ottamaan panoraamakuviakin, kuin siistiä.


-.- -.- -.- 

TORSTAI

Aamulla tekemään viimeinen tentti ja sen jälkeen nelisen tuntia aherrusta Parikan parissa. Ei muuten yhtään harmittanut, että kulutin varmaan kauneimman päivän tähän mennessä sisätiloissa nenä kiinni ruudussa.. Mutta lopputulos oli hieno, voisin järjestää siitä ihan näytöksen sitten Suomeen tullessa. (Odottakaa siis kutsua ensi-iltaan.)


Illalla kanaalin varteen taas kera viinin ja snäksien, pitihän sitä juhlistaa että koulu alkaa olla paketissa!

Pullopostiakin tuli lähetettyä.

Sinne meni deitti-ilmotus.

Lopulta päädyttiin mielipiteet jakavaan MixClubiin tanssaamaan. Hauska ilta.

 -.- -.- -.-

PERJANTAI




Aamulla kävin vihdoin katsastamassa tuon meidän lähipuiston. 



Iltaa vietettiin taas vaihtariporukalla, tällä kertaa grillaillen.

Banaaneja ja nutellaa.

-.- -.- -.-

LAUANTAI




Päivällä tuli harrastettua vähän kulttuuria, kun käytiin tutustumassa nykytaiteen museoon Kristan kanssa. Ajatuksia herättäviä töitä, kuten aina.

No koitappa siinä nyt ottaa mitään kuvaa kun peilit vaan heiluu.



Illalla vaihtariporukalla taas, tällä kertaa vakkaripaikassamme Kanadassa. Viimeistä kertaa. (Myös lanseeraamani vélib of shame Bastillesta kotiin tuli koettua. Luultavasti viimeistä kertaa.)

No sehän on tietysti kanadalainen surffilauta.

-.- -.- -.-

SUNNUNTAI

Päiväkahvit lähikuppilassa. Ehkä ensimmäisiä kertoja, kun sai hyvää ja hauskaakin palvelua ranskalaisilta.

Illalla Eiffelin tornille vaihtariporukalla. Saattoi olla jo viimeinen kerta, kun nähtiin Kanadan poikia tämän vaihdon aikana.

Hienot valoshow't ja kaikkea. Ei kuvia, pahoittelut.

 -.- -.- -.- 

Ja mitäkö sitten tänään luvassa? Montparnassen torni ja riemukaari! Vihdoin ja viimein. Ja illallistamista yhdessä niiden kavereiden kanssa, jotka ovat vielä maisemissa. 

Itkettää vähän jo valmiiksi.

2 kommenttia:

  1. Jeee, kuulostaa kivalta :) Mahtavaa Jenska, ensi-ilta kutsua odotellessa... ;)

    VastaaPoista